Tijd besparen met plaagdierbestrijding

Als plaagdierbestrijder heb je een druk bestaan. Het liefst help je zoveel mogelijk opdrachtgevers met plaagdierbestrijding. Je bent altijd op zoek naar de meest effectieve muizenval, de beste rattenval en vormen van moderne plaagdierbestrijding. Wanneer jij tijd bespaart, kun je nog meer bedrijven of particulieren van het ongedierte afhelpen.

Meer ongedierte bestrijden in minder tijd
Jij weet als geen ander dat plaagdierbestrijding vakwerk is. Elke situatie is anders en jij weet precies wanneer je welke middelen in kunt zetten om plaagdieren te verjagen. Maar het blijft hoe dan ook een tijdrovende klus, vooral als je alle vallen na moet lopen. Gelukkig staat de techniek niet stil en zijn er innovaties die jou veel tijd kunnen besparen. 

Moderne plaagdierbestrijding
Grote kans dat jij dit leest op je smartphone. Je smartphone gaat je helpen om veel tijd te besparen met het bestrijden van ongedierte. Want hoe handig is het wanneer je niet alle vallen hoeft te checken, maar in een app kunt zien welke vallen ‘geklapt’ zijn? Door dit 24/7 monitoring systeem van Xignal weet je precies welke vallen je na moet lopen en zo bespaar je ontzettend veel tijd. 

24/7 zicht op je vallen

Hoe werkt het?
De slimme muizen- en rattenvallen van Dimo Systems* hebben sensoren die bewegingen in de val waarnemen. Vervolgens ontvang jij of je opdrachtgever 24/7 een e-mailnotificatie en zie je in de Xignal app precies welke val aandacht nodig heeft. Daardoor is tussentijdse inspectie niet meer nodig en bespaar je veel tijd. Het gaat zelfs nog verder, want met het platform MyXignal maak je eenvoudig rapportages waarmee je de effecten van jouw aanpak aantoont of komt tot een vernieuwd en onderbouwd bestrijdingsadvies. Zo zijn niet alleen de vallen slimmer, maar jijzelf ook! 

Resultaat
Het belangrijkste resultaat van deze moderne technologie is natuurlijk dat je klanten tevreden zijn over jouw effectieve aanpak voor ongediertebestrijding. De rapportages uit de portal kunnen 24/7 worden opgeroepen bij audits en inspecties. Door al deze beschikbare informatie kun je de klant op een professionele manier de resultaten laten zien en steeds een passend advies geven.

*De vallen van Dimo Systems voldoen aan de hygiënecode en sluiten uitstekend aan op de meest recente HACCP richtlijnen. 

Bekijk hier onze andere blogs